Auteurs en uitgevers

Ben je een auteur en/of uitgever en enthousiast geworden na het bezoeken van mijn blog? En wil je dat ik het door jou geschreven of uitgegeven boek voorzie van een recensie en daarna een interview met je start? Dat kan! Ik leg je wel graag eerst mijn werkwijze uit.

Recensie
Verwacht van mij geen complete analyse of ontleding van het verhaal.
Mijn blog is ontstaan vanuit een diepgewortelde passie voor het geschreven woord en het spelen met taal.
Boeken zijn voor mij pure magie.
Mijn recensies zijn dan ook volledig gebaseerd op mijn ervaring, wat ik voelde tijdens het lezen en wat de gecreëerde wereld met mij deed.
Lezen is voor mij reizen vanuit mijn luie stoel, het ontdekken van fantastische personages, plaatsen en gebeurtenissen. Ik laat mij graag meenemen en zal er dan ook alles aan doen om het boek eer en recht aan te doen.
Uiteraard zal ik mijn recensie op eerlijke wijze verwoorden en eventuele kritiek zal altijd opbouwend zijn. Het geschreven verhaal bevat immers een stukje van de auteur zelf. Voor mij is het een eer om daar deelgenoot van te mogen zijn.
Laat mij dan ook afsluiten met mijn favoriete quote van de, voor mij, legende die mijn leeshonger tot buitenproportionele hoogte deed stijgen:
~ Books are uniquely portable magic ~ Stephen King

Interview
Mijn werkwijze is net even anders, ik interview namelijk per mail en dan vraag voor vraag. Op deze wijze kan ik perfect inspelen op het gegeven antwoord.
Dat neemt weliswaar meer tijd in beslag, maar mijn ervaring is dat op deze manier de mooiste gesprekken ontstaan.
Mijn doel is dan ook dieper op de materie ingaan en persoon achter het boek leren kennen. Hoe is alles ontstaan? Wat heeft het schrijven met jou gedaan? Et cetera.
Ik vind deze materie mateloos interessant en met veel enthousiasme zal ik dan ook mijn vragen op je afvuren.
Net als jij heb ik van tevoren geen idee welke richting het interview op zal gaan. Ik laat mij graag verrassen.
Ik zal tevens niets aanpassen aan de gegeven antwoorden. Deze zijn immers van jou. Op deze manier heb je volledig de regie over wat er in het interview komt te staan én heb je de tijd om goed na te denken over wat je echt kwijt wilt.

Nog steeds enthousiast?
Stuur mij gerust een mail: evakrap21@gmail.com