Mijmeringen

Clavis Conceptwinkel Alkmaar: de boekenhemel op aarde

Voor wie in Alkmaar woont, of in de buurt, of er gewoonweg toevallig is: neem zeker een kijkje bij Clavis Conceptwinkel Alkmaar. Wat een prachtige winkel! Het ademt de authentieke sfeer van het oude gebouw waardoor je je in het boek walhalla waant. Want dat is meteen punt twee dat opvalt: de boeken, en dus prachtige verhalen, hebben de hoofdrol.

Stiekem ben ik een beetje jaloers op de kinderen; ik zou zelf wel weer kind willen zijn. Een heerlijk leeshoekje, volop ruimte voor de leukste activiteiten (want die organiseren ze volop) en de mooiste boeken om te ontdekken. Het is duidelijk dat er een grote passie achter schuilt en het geheel doet denken aan de geheime kamers vol verhalen uit de boeken die je als kind verslond. Ik heb er in ieder geval mijn ogen uitgekeken en zal zeker nog terugkomen! Want voor volwassenen, en zeker degene die van Young Adult houden, is het een waar spektakel.

Tevens zag ik de mooiste sprookjes staan in een werkelijk prachtige uitvoering. Het was moeilijk om niet acuut mijn bankrekening te plunderen. Dus ik zou zeggen: deze boekenhemel mag je zeker niet overslaan bij een bezoek aan de binnenstad.

Adres: Sint Laurenstraat 1, 1811KM, Alkmaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s